Lees informatie over Yoga

Home > yoga > Page 1
Raja Yoga
Jan 8th 2019
Onderwerp: yoga
Deze vorm van yoga bestaat uit acht geledingen (zie hieronder) en door het beoefenen van deze stappen werk je aan zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid.
Yin Yoga
Jan 7th 2019
Onderwerp: yoga
De houdingen die je bij deze yoga vorm aanneemt zijn voornamelijk gericht op het versterken. Je blijft langer in een houding, hierdoor leer je grenzen te verkennen.
Power Yoga
Jan 6th 2019
Onderwerp: yoga
De ultieme balans tussen lichaam en geest: inspanning door ontspanning. Power Yoga is een actieve en dynamische vorm van yoga waarbij afwisselende, krachtige houdingen achterelkaar door op het ritme van de adem worden uitgevoerd.
Voor wie is de zwangerschapsyoga?
Jan 5th 2019
Onderwerp: yoga
Ben je in verwachting en wil je graag leren en ervaren hoe je jezelf kunt ontspannen tijdens je zwangerschap en de bevalling? Dan zit je bij zwangerschapsyoga op de juiste plek.
Yoga na de bevalling
Jan 4th 2019
Onderwerp: yoga
Met een kleintje erbij blijft er minder tijd over voor jezelf. Logisch, nu je zoiets moois hebt om voor te zorgen. Maar het is net zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.
Kleine krijgers, here we go!
Jan 3rd 2019
Onderwerp: yoga
De vakantie is weer voorbij. De scholen beginnen weer en de kleine krijgers komen weer in beweging. Here we go! In de lessen kun je helemaal jezelf zijn. Je bent zoals je bent en dat is prima. Jij bent uniek!
Docenten opleiding
Jan 2nd 2019
Onderwerp: yoga
Ben jij een enthousiaste yogadocent? En wil je jouw vaardigheden uitbreiden met het geven van zwangerschapsyoga?
Yoga op maat?
Jan 1st 2019
Onderwerp: yoga
Als werknemers niet lekker in hun vel zitten, worden ze sneller ziek, hun weerstand is lager en hun humeur is ver te zoeken. Als bedrijf kan je daar direct, maar ook indirect last van hebben.