Alle Items

Home > Blog > Page 2
Begeleiding tijdens de bevalling
Jan 1st 2019
Onderwerp: bevalling
Steeds meer (aanstaande) moeders kiezen voor hun zwangerschap en bevalling voor professionele, persoonlijke begeleiding van een doula, ofwel een zwangerschaps- en bevallingscoach.
Rain Drop Massage
Jan 1st 2019
Onderwerp: massage
De Raindrop massage is een unieke ervaring die pure essentiële aroma olie gebruikt in combinatie met speciale zachte massage technieken.
Bevallingsworkshop
Jan 1st 2019
Onderwerp: bevalling
Uniek in Den Helder! Vanaf september 2019 start er een bevallingsworkshop. Wil jij je goed voorbereiden op je bevalling (samen met je partner), kom dan naar deze workshop. In één middag leer je technieken om tijdens je bevalling te ontspannen zodat je in je eigen kracht komt.
Bedrijfsmassage, Chin Fit
Jan 1st 2019
Onderwerp: massage
Ziekteverzuim binnen bedrijven en organisaties: het is een veel terugkerend thema. In de eerste plaats zijn ziekte en klachten vanzelfsprekend vervelend voor de medewerkers.
Voetreflex Massage
Jan 1st 2019
Onderwerp: massage
Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt het zelfgenezend mechanisme van je lichaam gestimuleerd.
Massage voor zwangeren en de jonge moeder
Jan 1st 2019
Onderwerp: massage
Een gehele lichaamsmassage met warme olie brengt het zwangere of pas bevallen lichaam tot rust, waardoor je jezelf weer helemaal opgeladen voelt. De massage heeft effect op het hele gestel en bevordert je vitaliteit.
Yoga op maat?
Jan 1st 2019
Onderwerp: yoga
Als werknemers niet lekker in hun vel zitten, worden ze sneller ziek, hun weerstand is lager en hun humeur is ver te zoeken. Als bedrijf kan je daar direct, maar ook indirect last van hebben.